Zundert is een maatje te groot voor Wernhout in de eerste bekerwedstrijd

30-8-2020 Zundert 1 – Wernhout 1 3-0 (0-0) Beker

Op een corona-proof sportpark ‘De Wildert’ was Zundert in de eerste bekerwedstrijd een maatje te groot voor Wernhout. De gastheren namen vanaf het begin het initiatief zonder dat dit echte grote kansen opleverde. In de 19e minuut reageerde Carlo goed op een afstandschot en hield zijn doel schoon. Kort voor de rust was de eerste echte grote kans echter voor Wernhout. Jurre werd gelanceerd en bediende Maikel die te slap inschoot zodat de Zundertse sluitpost nog op tijd de bal kon pakken.

Na de thee schakelde Zundert nog een tandje bij en werd het voor Wernhout enkel nog tegenhouden. In de 56e minuut werd door Zundert de ban gebroken met een bekeken afstandschot over Gijs, die na de thee Carlo had afgelost, 1-0. Een paar minuten later viel ongelukkig de 2-0 nadat een Zundertse voorzet door de Wernhoutse defensie achter Gijs werd gewerkt. Kort voor het einde werd Gijs voor de derde keer verschalkt door een laag schot in de verre hoek, 3-0.

Komende zondag start voor Wernhout de competitie al in de thuiswedstrijd tegen Nieuw-Borgvliet. De Bergenaren draaiden vorig seizoen mee in de top van 4B en zijn nu weer één van de favorieten voor het kampioenschap.  Wernhout kan dus gelijk aan de bak in de eerste thuiswedstrijd.

Deel dit bericht op social media