Wernhout boekt simpele zege in Nispen

20-3-2022  NSV 1 – Wernhout 1 3-6 (1-4)

Wernhout had een redelijk eenvoudige middag tegen NSV uit Nispen.  Na 8 minuten opende Mathieu met het hoofd de score op aangeven van Davey uit een vrije schop, 0-1.

Twee minuten later een crosspass van Hein op Thijs vd Buijs, die op zijn beurt de zestien binnen dribbelt en de score verdubbelt met een bekeken schot, 0-2.

Na ruim een kwartier een grote kans voor NSV. De Nispense spits is op snelheid langs Gijs, maar Leroy Daems herstelt nog tijdig en pikt de bal van hem af.Een vrije trap van Davey komt tegen de arm van één van de NSV-spelers die in de muur staat en de scheids ziet hier een pingel in, Maikel benut de pingel en brengt de stand na een half uur op 0-3.

Vijf minuten later wordt een diepe bal van NSV op hun spits beter afgewerkt en de bal gaat over Gijs tegen de touwen, 1-3. In de 40e minuut wederom een kans voor NSV, nu gaat het schot naast. Kort voor de thee de mooiste aanval van de wedstrijd van Wernhout. Over veel schijven belandt de bal bij Thijs vd Buijs die Mathieu zijn tweede van de middag laat maken, 1-4.

In de 50e minuut scoort Hein fraai met een diagonaal schot in de verre hoek, 1-5. Hierna sluipt er bij Wernhout wat gemakzucht in en NSV doet met twee treffers wat terug.De 2-5 is een schot vanaf de rand zestien dat binnengaat. Bij de 3-5 valt een kopbal uit een voorzet met een boog binnen in de verre bovenhoek.

In de slotfase schiet Wernhout toch terug wakker en dit levert nog een paar kansen op. De eerste is een kopbal van Max op die overgaat, assist is van Jurre. De 3-6 kort voor tijd komt op naam van Max die een voorzet van Leroy Gommers binnen schiet.

Komende donderdagavond om 20uur komt ODIO uit Ossendrecht op bezoek in Wernhout.

Deel dit bericht op social media