Wernhout wint thuis van Sprundel

12-4-2018 Wernhout 1 – Sprundel 1  1-0 (0-0)

In een wedstrijd met een hoog tempo maar ook met veel balverlies aan beide kanten trok Wernhout aan het langste eind. Sprundel noteerde het eerste wapenfeit met een schot dat maar net over de goal van Jasper vloog.In de tiende minuut een kopbal van maikel die voorlangs gaat. Na ruim een half uur een goede kans voor Wernhout. Uit een snel genomen vrije trap komt Dion in balbezit die richting de Sprundelse zestienmeter kan dribbelen en Maikel in stelling brengt die helaas de bal langs de keeper lift maar ook naast het doel. Kort voor rust zijn er nog twee kansen voor Wernhout, Karel en Maikel mikken allebei naast.

Na rust een snelle voorsprong voor Wernhout. Uit een goed aangesneden vrije trap van Niels scoort Karel de 1-0 met het hoofd. In de 71e minuut een grote kans voor Sprundel, de bal gaat echter via Chris gelukkig voor Wernhout naast. Een kwartier voor tijd wordt de 2-0 afgekeurd wegens buitenspel, de uitvoering was bijna identiek aan de 1-0. In de slotfase schiet Davey nog een vrije trap net over de kruising en belandt een schot van Thijs met een assist van Mathieu op de paal.

Uiteindelijk had Wernhout gezien het spelbeeld en de kansen het meeste recht op de drie punten.