Wernhout wint met ruime cijfers van Vivoo

11-10-20 VIVOO 1 – Wernhout 1  1-5 (0-3)

In Huijbergen had Wernhout tegen Vivoo een redelijk eenvoudige middag. Binnen no time lag de 0-1 binnen, Chris scoorde uit een corner van Marvin. In de eerste helft werd de thuisploeg slechts één keer dreigend en deze kans werd door Carlo verijdeld.

Wernhout maakte net na het half uur de 0-2 en 0-3.  Davey schiet een afgeslagen corner binnen en Max rond een mooie counter goed af.

Verder waren er voor de rust nog kansen voor Mathieu, gered door de keeper, Maikel, lob gepakt door de keeper en Chris, kopbal naast,  waardoor de score nog hoger op kunnen lopen.

Na rust had Wernhout in het eerste kwartier een mindere fase en hier profiteerde Vivoo van door in de 56e minuut de 1-3 te scoren. Kort hierna stelde Wernhout orde op zaken door de 1-4 te maken waardoor de spanning uit de wedstrijd verdween. Leroy scoorde bij de tweede paal uit een vrije trap van Davey.

In de slotfase was er na een hele mooie aanval nog een kans voor Thijs vd Buijs, die helaas op de keeper mikte.  Na een duwfout binnen de zestien op Mathieu mocht Maikel nog aanleggen vanaf 11 meter wat de 1-5 betekende.

Als alles normaal blijft verlopen speelt Wernhout komende zondag thuis tegen METO uit Hoogerheide.

Deel dit bericht op social media