Wernhout verslikt zich niet in Klundert

9-4-2017 Wernhout 1 – Klundert 1 5-0 (2-0)

In de voorlaatste thuiswedstrijd ging Wernhout goed van start tegen laagvlieger Klundert.
René opende in de eerste minuut de score op aangeven van Teo, 1-0.
Na de snelle score ging Wernhout in een te laag tempo verder in de wedstrijd en liet hierdoor Klundert de hoop houden om opnieuw een stunt uit te halen zoals vorig weekend tegen OMC.
Klundert kreeg ook na een paar minuten een dot van een kans op de gelijkmaker maar de bal werd naast geschoten. Gedurende de eerste helft kreeg Wernhout nog 5 a 6 goede kansen om de score op te krikken,maar ook Klundert liet zich niet onbetuigd had totaal wel een kans of 4 in het eerste bedrijf. Na ruim een half uur verdubbelde Jordan na een assist van René de score, 2-0.

Kort na de rust maakte René uit een voorzet van Teo er 3-0 van en hierdoor ging Klundert door de knieën. Uiteindelijk stopte de teller na goals van Davey(4-0) en Rene bij 5-0.

Wernhout is nu de komende twee weken vrij en speelt pas weer op 30 april voor de competitie uit bij De Schutters in Stampersgat. Beide teams staan nog goed voor het 3e periodekampioenschap dus de ingrediënten voor een spannende en boeiende pot zullen zeker aanwezig zijn.

Deel dit bericht op social media