Wernhout verliest ondanks goede partij in eerste bekerwedstrijd tegen Jeka

5-9-2017  JEKA 1 – Wernhout 1 2-1 (1-1)  BEKER

Ondanks een zwaar corsoweekend leverde 4e klasser Wernhout in de beker een puike prestatie uit bij JEKA. De Bredanaars daalden vorig seizoen af van de 2e naar de 3e  klasse en hadden gedurende de wedstrijd wel het meeste initiatief, maar ook Wernhout voetbalde bij vlagen aardig mee. Kort voor de rust werd de wedstrijd opengebroken toen Jeka de score opende en de rebound van een geblokt schot alsnog in de verre hoek verdween, 1-0. Gelijk vanaf de aftrap kwam Wernhout een teenlengte tekort om de gelijkmaker binnen te werken. Op slag van rust kwam de gelijkmaker alsnog, Bram zette Maikel oog in oog met de Bredase doelman en die rondde koel af, 1-1.

Ook in de tweede helft bleef Wernhout tot het einde toe goed meedoen. Een kleine tien minuten voor tijd kwam JEKA uit een corner in twee pogingen opnieuw op voorsprong, 2-1.Hierna was Wernhout niet meer bij machte om nog terug te komen en was de overwinning van JEKA niks af te dingen.

Komende zaterdag speelt Wernhout om 17.00uur thuis tegen Beek-Vooruit 1 ZA. Volgende week zondag volgt dan de laatste poulewedstrijd in de beker om 14.30u uit bij SC Hoge Vught.

Deel dit bericht op social media