Wernhout thuis moeiteloos langs Vivoo

12-5-2022  Wernhout 1 – Vivoo 1  5-0 (1-0)

Wernhout kende tegen Vivoo een flitsende start. De eerste de beste aanval was gelijk raak, Max zette voor op Thijs die hard binnen kopte, 1-0. Twee minuten later lag de tweede er al in, Max werd in stelling gebracht door Davey maar de goal werd wegens buitenspel afgekeurd.

In de 11e minuut een afstand schot van Hein dat maar rakelings over ging. Na een kwartier een corner van Thijs Damen, Leroy kopt de bal terug voor de goal maar Maikel kan er helaas net niet bij.

Kort voor rust een mooie aanval via Marvin en Max met als eindstation Mathieu, zijn schot wordt gered door de Vivoo-doelman.

In de tweede helft verdubbelt Wernhout de score in de 55e minuut. Uit een corner van Davey onstaat voor de goal een scrimmage, Mathieu krijgt de bal voor zijn voeten en twijfelt niet, 2-0.

Een paar minuten later wordt het 3-0  als Thijs vd Buijs een geloste bal van de Vivoo-doelman afstraft na een vrije trap van Maikel.

Na 65 minuten scoort Maikel 4-0 na een mooie aanval, de assist is van Hein en een paar minuten later zet Maikel de eindstand op het bord. Max schoot op de paal en de teruggekaatste bal was een prooi voor Maikel , 5-0.

Wernhout kan zich op gaan maken voor de kampioenswedstrijd tegen Rimboe.