Wernhout speelt wedstrijd van de gemiste kansen tegen Klundert

16-10-2016  Klundert 1 – Wernhout 1  0-4 (0-2)

In Klundert speelde Wernhout afgelopen zondag tegen de plaatselijke vv die sinds dit jaar weer een zondagtak hebben de wedstrijd van de gemiste kansen.Wernhout had de wedstrijd in handen en kwam na een klein half uur en een half dozijn gemiste kansen op voorsprong. Thijs bediende Jordan op maat en die schoof de bal beheerst langs de keeper,0-1. Een minuutje of zes later schoot Thijs  uit de draai en  een assist van jeremy de 0-2 op het bord. Tot de rust verzuimde Wernhout om de score nog verder uit te bouwen.

Na de pauze werd zowaar Klundert een paar keer gevaarlijk doordat Wernhout wat minder scherp was maar dit leverde geen treffer op. Tien minuten na de rust de tweede treffer van Thijs uit een corner van Davey, 0-3.  In de 65e minuut werd Nuwan gevloerd in de zestien en maakte Thijs vanaf de stip zijn derde van de middag, 0-4. In de slotfase stond het Wernhoutse vizier niet scherp genoeg om de score hoger uit te laten vallen.

Komende zondag staat de corsowedstrijd op het inhaalprogramma en dan komt PCP Breda op bezoek. De Bredanaars verloren afgelopen weekend voor de eerste keer in deze competitie van SSW en zullen er op gebrand zijn om zich weer te herstellen tegen Wernhout. Beide teams hebben een overwinning nodig om in het spoor van koploper OMC te blijven,  dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende pot.

Deel dit bericht op social media