Wernhout speelt gelijk tegen Rimboe

26-11-2023  Wernhout 1 – Rimboe 1 0-0 (0-0)

De thuiswedstrijd tegen Rimboe eindigde zoals deze begon, met de brilstand op het scorebord.

Wernhout startte goed en was zeker in de 15-20 minuten de bovenliggende partij. Hein was met 2 pogingen in de eerste tien minuten dreigend namens Wernhout, twee maal redde de keeper uit Wouwse Plantage. Wat later werkte Maikel een voorzet van Hein voorlangs, de bal ging voorbij de tweede paal naast.

Hierna een fase dat de gasten wat beter in de wedstrijd kwamen. Gijs moest redding brengen en haalde een schot van Rimboe goed onder uit de hoek en een paar schoten van buiten de zestien gingen over en naast.

Na rust weer het eerste gevaar van de thuisploeg, Maikel schoot de eerste over en de tweede ging recht op de Rimboe-doelman af. Kort hierna een rebound uit een corner van Rimboe, het schot gaat over.

Tien minuten voor tijd komt Wernhout goed weg dat Rimboe,  misschien wel de grootste kans van de wedstrijd van dichtbij verprutst. De bal kan nog ternauwernood worden weggewerkt.In de slotfase zet Wernhout nog aan om de drie punten te kapen, maar Maikel kan van dichtbij de bal niet binnenwerken en Sem kopte een minuut voor tijd nog naast.

Het vizier stond bij beide teams deze zondag niet op scherp en zodoende konden de twee ploegen leven met een gelijkspel.

Volgende week gaat Wernhout op bezoek bij HVV’24.  De Hulstenaren stonden tot zondag op kop maar laten de laatste weken wat steken vallen en zijn nu inmiddels door onze Zundertse vrienden achterhaald. In verliespunten staat HVV nog wel aan kop met nog een wedstrijd te gaan t.o.v. de concurrentie. Wie weet kan Wernhout zondag resultaat halen in Zeeuws-Vlaanderen.

Deel dit bericht op social media