Wernhout heeft weinig problemen met TPO

2-4-2017  TPO 1 – Wernhout 1 0-5(0-1)

In Moerdijk kende Wernhout vrij weinig problemen met de plaatselijke vv TPO. De eerste treffer van Wernhout in de achtste minuut werd afgekeurd wegens buitenspel van Teo. Na een kwartier een vrije trap van Davey die via de paal terug het veld in kwam. Hierna volgde een grote kans voor de Moerdijkenaren maar oog in oog met Jasper faalde de TPO-spits en hield Jasper met een goede redding zijn doel schoon.

Ook de tweede Wernhoutse treffer werd wegens buitenspel afgekeurd, ditmaal zette Davey voor en beroerde Jordan de bal nog in buitenspelpositie. Hierna volgde tot de rust nog een paar kansen voor Wernhout die onbenut bleven en kort voor de pauze werd Wernhout in het zadel geholpen door één van de TPO-verdedigers die een voorzet van René in eigen goal werkte, 0-1.

Na de break liep Wernhout vrij eenvoudig uit naar een  0-5 overwinning door goals van Jordan, Davey, René en Lars. Koploper SAB won eveneens thuis van SC Welberg en OMC speelde gelijk uit bij Klundert en zo staan Wernhout en OMC nu gedeeld op een tweede plaats, 3 punten achter koploper SAB.  In de resterende drie duels zal blijken wie zich kampioen mag noemen en wie zich op kan gaan maken voor de na-competitie.

Volgend weekend staat de thuiswedstrijd tegen Klundert op het programma.

Deel dit bericht op social media