Wernhout pakt een verdiend punt uit bij Schijf

8-4-2018  Schijf 1 – Wernhout 1 1-1 (1-0)

Schijf had in de beginfase de meeste dreiging. Jasper redde al op een kopbal via de lat in de 4e minuut en een minuut later was het wel raak met een kopbal uit een corner voor Schijf, 1-0. Na een kwartier een grote kans voor Wernhout. Mathieu zette voor op Maikel die van dichtbij naast schoot. Een vrije trap van Davey werd een gemakkelijke prooi voor de Schijfse keeper en Leroy schoot in de eerste helft nog voorlangs.

Na de pauze had Wernhout het initiatief  maar kwam het ook goed weg dat een bal van Schijf op de lat belandde. Maikel kreeg hierna nog twee kopkansen, de ene ging over en de andere gepakt door de keeper. Kort voor tijd kreeg Wernhout toch nog wat het verdiende. Cristian veroverde goed de bal rond de middenlijn en gaf goed voor op Maikel die met een klasse aanname en beheersing de bal in de bovenhoek joeg, 1-1. Het punt was zeker dikverdiend te noemen, zeker op basis van de tweede helft.

Komende donderdag staat de inhaalwedstrijd thuis tegen Sprundel op het programma, aanvang 18.30u. Een paar dagen later komt DSE uit Etten-Leur op bezoek.