Wernhout pakt de draad weer op tegen Hoeven en wint ruim

20-11-22 Wernhout 1 – Hoeven 1 4-0 (2-0)
Van de 8-0 nederlaag van vorige week tegen vv Terneuzen was in de thuiswedstrijd tegen vv Hoeven helemaal niets meer te merken. Het Wernhoutse vertrouwen was onaangetast en het vlaggenschip won verdiend van Hoeven.

In het eerste half uur was Wernhout de bovenliggende partij en het eerste kansje was er in de derde minuut, Mathieu schoot uit de draai naast.
Net voor het half uur keert de Hoevense doelman een schot van Mathieu, uit de rebound schiet Jurre hard via de onderkant van de lat fraai raak, 1-0. Twee minuten later is het wederom Jurre die een afgeslagen corner vanaf de rand zestien binnenschiet, 2-0.

In het laatste kwartier wordt Wernhout iets slordiger en dit levert Hoeven twee kansen op.
Keeper Gijs van Loon is attent en redt bij beide kansen. De eerste pareert Gijs met zijn voeten in de korte hoek en bij de tweede komt hij goed uit bij een te korte terugspeelbal, en haalt de bal weg voor de voeten van één van de Hoevens spitsen.

Na de thee is Wernhout iets te onrustig en gaat het te veel in het spel van Hoeven mee.
In de 53e minuut een mooie vrije trap van Thijs Damen die vanaf 20 meter de bal in de bovenhoek krult, de Hoevense doelman tikt de bal knap over de lat.

Tien minuten later schiet Davey de 3-0 binnen en is de wedstrijd gelopen. Een paar minuten voor tijd geeft de ingevallen Dennis Damen de bal op een presenteerblaadje voor op Maikel die van dichtbij , onder druk van zijn directe tegenstander, de 4-0 binnenprikt.

Komende zondag speelt Wernhout uit tegen DSE uit Etten-Leur. DSE staat op plek 9 op de ranglijst, dus in de zogenaamde gevarenzone. De Ettense ploeg is slecht begonnen aan de competitie met 3 nederlagen op rij, daarna was er enig herstel , met twee zeges op Clinge en Terneuzen en een gelijkspel tegen Hoeven. Hierna werd er tegen Groen-Wit en Zundert weer twee keer een nederlaag geslikt. Voor de supporters opgelet, de wedstrijd begint al om 14 uur.

Deel dit bericht op social media