Wernhout ook onderuit tegen Grenswachters

Wernhout 1 – Grenswachters 1 2-4 (2-2)

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen liep Wernhout tegen de Grenswachters tegen een nederlaag aan. Voordat iedereen zijn plek had gevonden langs de lijn stond de 0-1 al op het scorebord. Dus Wernhout wist wat er moest gebeuren. In de 8e minuut werd Davey in het 16 meter gevloerd waaruit een strafschop volgde. Hier ging Maikel achter staan maar zijn strafschop werd gestopt door de keeper van Grenswachters. Enkel minuten later balverlies van Wernhout net buiten het doelgebied en uit de voorzet van de speler maakte er Grenswachters 0-2 van. Na ongeveer 25 minuten kwam Wernhout beter in zijn spel. Na 30 minuten een afstandsschot van Max welke rechts in de bovenhoek verdween 1-2. Hierna een beter voetballend Wernhout wat resulteerde in de 35 minuut in de gelijkmaken 2-2 door Chris. Met deze stand gingen we de rust in. In de 2e helft kwam Wernhout bijna op voorsprong door een misverstand tussen een speler en de doelman van de Grenswachters, echter de doelman pakte de bal nog net voor de doellijn. Na 70 minuten uit het niets werd de bal op stip gelegd, niemand wist de reden. Hieruit scoorde Grenswachters de 2-3, waarnaar Wernhout nog een paar kleine kansjes kreeg, echter de bal ging telkens langs de verkeerde kant van paal. In de slotminuten maakte Grenswachters nog de 2-4.

Tot slot willen we toch de vele supporters bedanken die zowel uit als thuis onze spelers van Wernhout 1 zijn komen aanmoedigen en wij wensen jullie allen al een prettige vakantie en zien jullie volgend seizoen weer graag terug.