Kampioenenregen bij VV Wernhout!

Nadat vorige week de MO11 en de JO9 al een kampioenschap hebben gevierd in fase 2 van het huidige seizoen was het vandaag de beurt aan de  MO19-1 en de JO19.

De MO19-1 was officieus al kampioen in de najaarsreeks, maar door hun 1-2 overwinning bij SVO WVV ’20 onderstreepten ze het kampioenschap. Met 9 wedstrijden en 27 punten behaalden ze de maximale score en is het een meer dan verdiend kampioenschap te noemen! Onder de bezielende leiding van Frank Braspenning en Jan Bastiaansen hebben de meiden tot dusver een prima seizoen!

De JO19 behaalden het kampioenschap bij ‘grote broer’ Moerse Boys. Nadat de wedstrijd 3x was afgelast om diverse redenen was het nu toch tijd voor de heuse kampioenswedstrijd. De oudste jeugd van de hoofdklasseclub werd thuis op eigen veld met 3-4 opzij gezet. Uit betrouwbare bron werd vernomen dat bij Moerse Boys al vele voorbereidingen werden getroffen voor een kampioenschap van de oranjehemden. Helaas voor Moerse Boys konden de bedrukte oranje kampioensshirts in de doos blijven zitten en ging Wernhout JO19 er met het kampioenschap vandoor!

 

Deel dit bericht op social media