Wernhout kraakt stug TPO in de tweede helft

30-10-2016 Wernhout 1 – TPO 1  1-0 (0-0)

In de 8e competitiewedstrijd van dit seizoen boekte Wernhout thuis tegen TPO uit Moerdijk de 7e overwinning. Binnen een paar minuten kregen de bezoekers een dot van een kans die gemist werd en hierna was Werhout wel bij de les en had veruit het meeste balbezit. Voor de thee werd er door TPO nog een bal van de lijn gehaald en ging een schot van René naast een een bal van Leroy op de lat. TPO trof kort voor de rust ook nog het houtwerk en zo bleef de brilstand staan.

Na de rust startte Wernhout gelijk lekker fel en kreeg ook kansjes maar kon deze niet verzilveren tot een doelpunt. Thijs schoot eerst kort na de rust naast en kreeg na een klein uur spelen een kans van dichtbij die hij helaas op de TPO-doelman schoot. In de 70e minuut kwam Wernhout dan toch dikverdiend op voorsprong na een mooie aanval via René, die Leroy op de flank diep stuurde, die op zijn beurt de bal goed voor gaf en Bram die goed positie had gekozen bij de tweede paal de bal via de binnenkant van de paal binnenschoot, 1-0.

In de slotfase kwam Wernhout niet echt meer in de problemen en kon zo er weer drie punten bijschrijven. Wernhout blijft door dit resultaat 2e in de stand omdat ook OMC drie punten pakte tegen Klundert. Door deze overwinning pakte OMC ook de eerste periodetitel. Komend weekend speelt Wernhout uit bij Moerstraten dat de tiende plaats in de stand bezet. Rest ons nog de mannen van Steen 2 te bedanken voor hun positieve bijdrage en support na het laatste fluitsignaal en in de derde helft.