Wernhout JO17-1 verliest terecht van Internos

Op zaterdag 14 oktober stond de wedstrijd tegen Internos op het programma. De eerste uitwedstrijd van dit seizoen werd een hele leerzame, helaas…

Na het gelijke spel van twee weken terug, een vriendschappelijke wedstrijd die eindigde in een overwinning en een goede trainingsweek was er op donderdagavond volop vertrouwen in een driepunter tegen de blauw-gelen uit Etten-Leur.
Waar de trainers op donderdagavond de ‘oud-Hollandsche wysheid’ ’s Avonds een vent, ’s morgens een vent nog aanhaalde, bleek bij een groot aantal spelers het toch moeizaam om verantwoordelijkheid te nemen op zaterdagmiddag.
Of het lag aan het bezoek van Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, aan Highstreet, onderschatting van de tegenstander en/ of andere factoren, van echte wedstrijdbeleving was weinig sprake.

Vanwege een drietal laatkomers startte Wernhout JO17-1 in een wat gewijzigde opstelling op het hoofdveld van Internos. Waar de begeleiding, misschien tegen beter weten in, nog hoopte op een bevlieging van het sterrenensemble, bleek de voorbereiding op de wedstrijd een voorbode voor de wedstrijd zelf.

Let u even op?
Minuut 2: Voorzet vanaf links, middenvelder laat tegenstander uit zijn rug lopen, 1-0 Internos
Minuut 6: Slapen, niet ingrijpen, toch ingrijpen, penalty, 2-0 Internos.
Minuut 15: Vrije trap tegen, niet wegwerken, slapen, 3-0 Internos.

Minuut 30: 6-0 Internos

Rust.

De boodschap die in de rust gebracht werd door de trainer was niet overdreven positief, het kon beter.
(Vanwege het feit dat ook jonge kinderen dit lezen, zullen de exacte woorden hier niet opgeschreven worden)

De tweede helft werd er uit een ander vaatje getapt en werd het rapportcijfer van een 2 opgekrikt naar een 4. Dit resulteerde in een tegendoelpunt en een doelpunt door Carlo, eindstand 7-1.

En alsof dat nog niet genoeg was, eindigde een spaarzame dribbel van Bram met een ongelukkige val en een gebroken sleutelbeen.

Al met al dus een zaterdag om snel achter ons te laten, deze wedstrijd als leermoment te beschouwen en verder te gaan naar de volgende wedstrijden.

Wij hopen van harte dat onze volgende verslagen gevuld zullen zijn met voetbaltechnische zaken. Deze wedstrijd leende zich daar echter niet echt voor, waarvoor excuses.

Deel dit bericht op social media