Wernhout JO17-1 uitgebekert na nederlaag in Galder

Op zaterdag 29 oktober stond de derde en laatste bekerwedstrijd van de ‘groepsfase’ op het programma. In alle vroegte werd vertrokken richting Sportpark de Leeuwerik, waar Galder En Strijbeek elk weekend Ten Aanval trekken.

Stef Broosus had last van zijn nek en kon niet meespelen. Axel was gelukkig weer fit en zodoende hadden we 14 spelers om uit te kiezen.

De opstelling begon achterin met Jan in de goal, Bram, Axel, Joep en Brady in de defensie, Thieu, Hein en Lorens op het middenveld, en voorin werden Jurre, Stef en Kacper geposteerd. Axel, Wilco en Alex begonnen ‘bankie’.

Na 3 minuten kon Kacper door een steekpass 1-op-1 met de keeper komen en vakkundig de bal afronden en stond het al 1-0, wat een weelde.

De rood-witten uit Galder – die voor de verandering in het oranje speelde – speelden in een formatie waar we erg veel moeite mee hadden. Opbouwen lukte nagenoeg niet en het voetballen vanuit de tweede bal was erg moeilijk voor onze middenvelders. Uiteindelijk resulteerde dit in 3 goals op rij voor Gesta, waardoor we een achterstand hadden goed te maken, zonder dat we in ons spel zaten.

De aansluitingstreffer van Hein was een erg fraaie poeier tho. De bal werd door hem opgepikt rond de middellijn en hij kon met de bal aan de voet vanaf een meter of 25 uithalen. Of hij nu schoot vanwege het feit dat hij te moe was om verder te lopen, of vanwege het feit dat de keeper ver voor zijn goal stond, is nog steeds onbekend.

Het bleef dus bij 3-2 in het voordeel van de mannen van Gesta en Wernhout was na een overwinning op Achtmaal en een gelijkspel tegen Zundert uitgebekert.

 

Deel dit bericht op social media