Wernhout JO13-1 speelt goede pot

De mannen van de JO13-1 mochten op een frisse zaterdagochtend hun 3e competitiewedstrijd tegen DIOZ JO13-2G voetballen. Vorige week werd er met 1-3 van Beek Vooruit JO13-6 gewonnen, al was het niet de beste wedstrijd tot nu toe. Dit betekende dat de JO13-1 op 9 punten uit 3 wedstrijden kon komen als zij vandaag wisten te winnen.
Iedereen begon gemotiveerd aan de warming-up. Stef stond de eerste helft tussen de palen. In de 9e minuut maakte Chiel een actie langs de zijlijn en gaf een lage voorzet die werd binnengeschoten door Jurre, 1-0. Er werd verzorgd voetbal en felle duels gespeeld. In de 19e minuut werd de stand 2-0 door een goal van Faas. 6 minuten later schoot Chiel de 3-0 binnen. Ook de verdediging stond goed te spelen. Centraal achterin stonden Xander en Youri die buiten het verdedigende werk, goed meevoetbalden. Kort voor rust gaf Faas nog een voorzet op Chiel, die daardoor zijn 2e doelpunt kon maken.
De 2e helft werd er veel door het midden gevoetbald waardoor het spel wat onrustig werd. Wernhout kreeg nog redelijk wat kansen, maar de bal wilde er niet meer in. Het laatste kwartier drong DIOZ aan waardoor zij nog de 4-1 maakte. Dit was tevens de einduitslag.
Volgende week gaan we op bezoek bij JEKA in Breda, die net als wij ook 9 punten hebben uit 3 wedstrijden. Om 11:00 start deze spannende pot.

Deel dit bericht op social media