Wernhout heeft thuis geen moeite met ODIO

24-3-20222 Wernhout 1 – ODIO 1 6-0 (3-0)

Thuis tegen ODIO uit Ossendrecht kende Wernhout doordeweeks weinig problemen. Binnen en half uur liep Wernhout uit naar een 3-0 voorsprong, met een onvervalste hattrick voor Maikel.  In de 9e minuut scoorde Maikel zijn eigen rebound, de assist was van  Thijs van de Buijs, 1-0.

Tien minuten later een aanval via Davey en Thijs vd Buijs die met zijn tweede assist Maikel ook zijn tweede liet scoren, 2-0.

Na een klein half uur een schot van Hein in de korte hoek dat werd gepareerd door de ODIO-keeper, de rebound was een prooi voor Maikel die bijna vanaf de achterlijn voor de derde keer het net liet bollen, 3-0.

Na rust was Wernhout ook heer en meester en liep uit naar een 6-0 overwinning. Nadat Hein al een paar kansen had gemist op aangeven van Thijs van de Buijs was de derde keer wel raak. Maikel verlengde een diepe bal met het hoofd, Hein die was doorgelopen schoof de bal koel onder de keeper door binnen , 4-0. In de 64e minuut maakte davey met een streep vanaf 25 meter er 5-0 van.

Kort voor tijd pikte Mathieu ook zijn doelpuntje mee, de assist was van Maikel, en maakte zo het halve dozijn vol.

In deze speelronde pakte Rimboe door de overwinning bij RSV de eerste periode.