Meer nieuws

Wernhout heeft een gemakkelijke middag tegen Oranje Blauw’14

11-12-2016 Wernhout  1 – Oranje Blauw’14 1  8-0 (5-0)

 

Zonder al te veel moeite heeft Wernhout tegen Oranje Blauw’14 uit Heijningen de punten in eigen huis weten te houden.

Al na 2 minuten werd de score geopend door Thijs die met zijn kruin een voorzet van Teo nog licht toucheerde en hiermee Wernhout aan de gewenste snelle voorsprong hielp, 1-0.

Na een kleine 20 minuten verdubbelde Kamil met een mooi schot de score, 2-0.

Vijf minuten later werkte Bram op aangeven van wederom Teo de 3-0 binnen. Op het half uur maakte René het kwartet vol, 4-0 en tien minuten voor de rust bepaalde Leroy de ruststand al met een penalty op 5-0.

 

Na de rust kwam Wernhout gezapig op gang en duurde het een kwartier voor er weer wat meer spirit in het spel kwam. Uiteindelijk zorgden Thijs, met twee treffers en René met één goal voor de

8-0 eindstand. Van de bovenste teams liet enkel PCP een steek vallen, de overige clubs pakten wel allemaal de volle buit. Hierdoor is Wernhout gestegen naar de 3e plaats met 1 punt achterstand op SAB en 6 punten achterstand op koploper OMC, maar beide teams hebben wel een wedstrijd eer gespeeld.

 

Komende zondag staat als laatste wedstrijd voor de winterstop de inhaalwedstrijd uit bij Moerstraten op het programma. Aanvang 14.15u i.p.v. het gebruikelijke tijdstip van 14.30u.

Deel dit bericht op social media

Meer nieuws