Wernhout 1 blijft in Hulst ook puntloos

HVV’24 – Wernhout (1-0) 2-0

 

Op deze zondag stond de uitwedstrijd bij HVV’24 op de planning. Voor HVV’24 van belang, want bij winst was men verzekerd van de 2e periode.

Voor Wernhout was het zaak om toch weer in de flow te komen van de overwinningen, want na 3 nederlagen moest er wel wat gebeuren.

HVV’24 startte de 1e helft met de wind in de rug, wat toch wel meespeelde in deze wedstrijd.

HVV’24 drong wel aan, maar Wernhout kon het veelal goed tegenhouden.

 

Na 5 minuten was er een vrije trap van HVV’24 welke door de spits werd ingekopt. Gijs voorkwam een goal en verwerkte de bal tot corner.

Kort hierna nog een vlotte aanval, maar gelukkig voor Wernhout ging deze langs de verkeerde kant van de paal waardoor het 0-0 bleef.

In de 23e minuut een mooie aanval van HVV’24. De voorzet van rechts die terecht kwam bij de vrijstaande speler Joris Fassaert werd onberispelijk van een meter of 20 in de linkerbovenhoek binnen geschoten, 1-0.

Tot aan de rust gebeurde er vrij weinig. Mart Adriaensen slalomde aan de achterlijn langs een paar verdedigers, maar toen hij uit wilde halen kwam hij de keeper tegen. Ruststand bleef dan ook 1-0.

Na de rust met de wind in de rug ging Wernhout goed van start. Vrijwel gelijk kreeg Wernhout 2 corners welke helaas door Mathieu en Chris naast werden gekopt.

Maar bij één van de gevaarlijke uitvallen van HVV’24 was het raak. Na 55 minuten een vlot uitgespeelde aanval welke door Niek Luime werd afgerond 2-0.

Het lukte Wernhout hierna niet meer om echt een vuist te maken. De keren dat de goal bereikt werd stond de keeper van HVV’24 op de juiste plek.

 

Wernhout zit in een fase waarin de wil er absoluut is, maar het balletje valt net niet de goede kant op.

Wernhout gaat zich nu opmaken voor 2 belangrijke wedstrijden. Eerst a.s. zondag thuis tegen Hontenisse en de week erop uit naar Clinge.

Hopelijk kunnen we onze supporters weer blij maken met een paar klinkende uitslagen.

Deel dit bericht op social media