Remco Broos gaat op zoek naar nieuwe uitdaging, Wernhout 2 op zoek naar nieuwe trainer!

Remco Broos heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij is door zijn eerste jaar als trainer van Wernhout 2, dermate gemotiveerd geraakt dat hij nu op zoek gaat naar een vereniging waar hij als trainer van een 1e elftal aan de slag kan. Hierdoor heeft Remco bij ons aangegeven dat hij om deze reden niet wil verlengen.

Natuurlijk vinden wij dit erg spijtig, omdat er van beide zijden veel tevredenheid is ten aanzien van de samenwerking. Dit betekent wel dat we als Wernhout 2 op zoek gaan naar een vervanger voor Remco.

Als trainer van Wernhout 2 coach je de spelers bij thuis- en uitwedstrijden. Je bent verder verantwoordelijk voor de training op dinsdag (gezamenlijk met Joost Anthonissen als hoofdtrainer van Wernhout 1) en donderdag (Wernhout 1 en Wernhout 2 apart).

Als trainer van Wernhout 2 ben je onderdeel van de technische staf van de selectie. In die hoedanigheid sluit je aan bij het technisch overleg op donderdagavond. Dit is een goede reden om daarna aan te kunnen schuiven in de kantine tijdens de clubavond.

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan met een elftal, bestaande uit een mix van ervaren spelers en talentvolle jongens? Of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan snel contact op met Kees Braspenning (bestuurslid Technische zaken) via 06-52713085 of Jan Hereijgers (voorzitter) via 06-23916819

Deel dit bericht op social media