Vacature alert!!! Trainer Wernhout 2 gezocht!!

Als Wernhout 2 zijn we nog volop in de race voor een goede eindklassering in de reserve 2e klasse.  We mikken op een plekje in de 1e klasse volgend seizoen… Dit zou een kers op de taart zijn voor een mooi seizoen onder leiding van onze trainer/voorzitter: Jan Hereijgers. Jan heeft echter aangegeven dit niet te blijven doen. Hij heeft het immers als voorzitter al druk genoeg…. Voor komend seizoen is Wernhout 2 dan ook op zoek naar een trainer voor het tweede elftal.

Als trainer van Wernhout 2 coach je de spelers bij thuis- en uitwedstrijden. Je bent verder verantwoordelijk voor de training op dinsdag (gezamenlijk met Joost Anthonissen als hoofdtrainer van Wernhout 1) en donderdag (Wernhout 1 en Wernhout 2 apart).

Als trainer van Wernhout 2 ben je onderdeel van de technische staf van de selectie. In die hoedanigheid sluit je aan bij het technisch overleg op donderdagavond. Dit is een goede reden om daarna aan te kunnen schuiven in de kantine tijdens de clubavond.

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan met een elftal, bestaande uit een mix van ervaren spelers en talentvolle jongens? Of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan snel contact op met Kees Braspenning (bestuurslid Technische zaken) via 06-52713085 of Jan Hereijgers (voorzitter) via 06-23916819.