Meer nieuws

Vacature alert!!! Leider Wernhout 2 gezocht!!

Vol goede moed kijken we uit naar volgend seizoen! Dit doen we wel zonder Nuwan van der Linden als leider van Wernhout 2. Na deze functie jarenlang ingevuld te hebben gaat Nuwan, na groen licht van de specialisten, komend seizoen als speler voor zijn kans binnen onze selectie. Voor komend seizoen is Wernhout 2 dan ook op zoek naar een leider voor het tweede elftal.

Wernhout 2 staat onder leiding van Joost Anthonissen en komt uit in de reserve 2e klasse. Na twee afgebroken Corona-seizoenen is het elftal gebrand om zich volgend seizoen eindelijk een jaar lang te bewijzen op dit niveau!

Als leider van Wernhout 2 begeleidt je de spelers bij thuis- en uitwedstrijden. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve zaken voor, tijdens en na de wedstrijd. Voor de spelers ben je ‘one of the guys’. Op zondag zit je in de dug-out, deel je een schouderklopje uit aan een teleurgestelde voetballer die net is gewisseld en je hebt een luisterend oor. Jij regelt het vervoer bij uitwedstrijden en de materiaaldienst. Kortom, alles rond het elftal verloopt gladjes vanwege jouw inbreng.

Daarnaast ben je als leider van Wernhout 2 onderdeel van de technische staf van de selectie. In die hoedanigheid mag je aansluiten bij het technisch overleg op donderdagavond, maar dit is geen verplichting. Al is dit natuurlijk wel een goede reden om daarna aan te schuiven in de kantine tijdens de clubavond ????.

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan met een elftal, bestaande uit een mix van ervaren spelers en talentvolle jongens? Of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan snel contact op met Kees Braspenning (bestuurslid Technische zaken) via 06-52713085 of Joost Anthonissen via 06-22896853.

Deel dit bericht op social media

Share on facebook
Share on twitter

Meer nieuws