V.V. Wernhout-jeugd knalt het nieuwe seizoen in!

In het weekend van 17-18-19 augustus ging het seizoen 2018-2019 van start.

De start van het nieuwe seizoen is vanzelfsprekend een feest. Maar in ons jubileumjaar is dat natuurlijk niet genoeg! V.V. Wernhout organiseerde daarom voor de jeugd een tweetal toffe jubileum-activiteiten.

Openingsavond met CAZA (vrijdag 17 augustus)

Welkom in de feesttent!
Op vrijdagavond werd het seizoen afgetrapt door de O17- en O19-jeugd. Samen met hun vrienden en vriendinnen van V.V. Zundert, Moerse Boys, V.V. Achtmaal en VVR waren zij de eerste gasten in onze feesttent.  Aangevuld met V.V. Wernhout-leden die het eerder die avond gevoetbald hadden op het Sandraudigatoernooi of gewoon zin hadden in een feestje werd het een mooie avond.

Even dansen…
Dankzij John Sprenkels van JS Event Stages  was er vanaf 20:00 uur een DJ aanwezig om onze gasten te voorzien van een achtergrondmuziekje.
Naarmate de avond vorderde, kwam er wat beweging in het publiek (wellicht dat dit ook met de consumpties te maken had) en werd er hier en daar zelfs wat gedanst.

Oh na na…
Om 21:45 uur was het dan eindelijk zo ver! CAZA arriveerde op het sportpark. Het sportpark waar hij in zijn jeugdjaren voetbalde met o.a. Carlo Marijnissen, Lennard Mouws en Bas Foesenek. Oude bekenden die zich de jongen van toen herinnerden en kwamen kijken naar de man, de artiest van nu.

En die man, die artiest, kreeg het voor elkaar om niet alleen de feesttent, maar heel Wernhout op zijn grondvesten te doen schudden.
Tot in de verre omtrek was zijn ‘Oh na na’ tot zeker drie keer toe te horen. CAZA liet jong, jonger, oud en ouder genieten!

Sweet dreams…
Om 01:00 uur ging de muziek uit en kwam de feestavond ten einde. Wij bedanken nogmaals alle aanwezigen voor hun gezelligheid, onze vrijwilligers voor hun hulp tijdens deze avond, CAZA voor de fantastische seizoensopening en alle omwonenden voor hun geduld.
Door sommige gasten werd nog een bezoekje gebracht aan Zundert voor een hapje of drankje, waarna iedereen zijn bed op zocht. Klaar voor seizoen 2018-2019!

Openingsavond met Voetbalschool 2Fast (zaterdag 18 augustus)

De jongste jeugd van VV Wernhout is het seizoen op 18 augustus spectaculair van start gegaan. Vanwege ons jubileum kreeg deze dag een bijzonder tintje. Straatvoetballer Nelson de Kok en zijn Voetbalschool 2Fast hebben de Wernhoutse jeugd de nieuwste skills en voetbalmoves laten zien in een spetterende demonstratie. Nu weten we waarom Nelson dé nieuwe balvirtuoos van Nederland is. In een panna-game mochten onze spelers het tegen Nelson opnemen. En raad eens wie er won…

Al die voetbaltricks, de ATW, de Ronaldo chop, de Okocha en noem maar op. Dat wilden onze spelers natuurlijk ook leren. De teams van de JO7 t/m de MO15 kregen allemaal een uur lang training van vier skillscoaches van 2FAST. We willen Nelson en zijn team ontzettend bedanken voor de hele toffe middag.

Ook de frietkar van de BolleBuiken was aan het eind van de middag nog present en zo werd de clinic feestelijk afgesloten met frietjes en snacks.

De foto’s van deze geweldige seizoensopening zijn te vinden in ons fotoalbum op de website. Klik hier om direct naar het fotoalbum te gaan.

 

Deel dit bericht op social media