Tienklapper voor Wernhout tegen Oranje Blauw ’14

11-9-2016  Oranje Blauw’14 1 –  Wernhout 1  1-10 (1-3)

Wernhout starte de competitie met een ruime overwinning op Oranje Blauw’14  uit Heijningen.De eerste helft was uiterst pover van Wernhout. Na een minuutje of 8 kwam Wernhout op  voorsprong door een goal van Frans, 0-1. Binnen een paar minuten was het echter al weer gelijk en kreeg de Heijningse spits een vrije doortocht richting Jasper en die faalde niet, 1-1.Wederom door een goal van Frans en een streep van Jordan gingen beide teams de rust in met een 1-3 tussenstand.

Na de thee was de uitvoering een heel stuk beter bij Wernhout en werd Oranje Blauw’14 overklast.  Zodoende liep Wernhout door goals van Nuwan, Leroy 3x, René , Niels en Frans uit naar een klinkende overwinning van 1-10 .

Komend weekend moet Wernhout uit tegen SC Welberg uit het gelijknamige dorp.De Welbergenaren zijn afgelopen seizoen net als Wernhout gedegradeerd uit de 4e klasse. Ondanks dat Welberg de eerste twee competitiewedstrijden heeft verloren mag er bij Wernhout zeker geen sprake zijn van onderschatting, zeker niet als men bovenin mee wil blijven draaien.

Deel dit bericht op social media