Tfierde schiet uit zijn slof


Tfierde – WDS’19  6-0 (3-0)


De thuiswedstrijd tegen wds’19 stond in het teken van aanhaken of afdalen. De ploeg uit Breda had nog geen enkel punt bemachtigd en dus moet men dan op de hoede zijn. Dat waren we gelukkig en sloten we een prima pot voetbal af met een klinkende 6-0 overwinning.

Wegens uiteenlopende redenen waren we met krap 13 man. 2 reserves moesten worden gekozen en dus waren vandaag de 2 jarige (benny34 en eric50) de klos….het blijft immers geen feest.
Het was alweer lang geleden dat Tfierde een ruime overwinning heeft geboekt. De basis werd gelegd in de eerste 25 minuten.  Goed verzorgd voetbal…(-voor Wernhout 4 begrippen dan toch-) en een hoge dosis inzet. De duels werden gewonnen en door mooie doelpunten van Mark (2x) en de Maurice konden we met een 3-0 voorsprong aan de thee.

De tweede helft was nog maar net begonnen of Koeike prikte de 4-0 als een ware goaltjesdief binnen. Toen bij de bezoekers hun beste speler ook nog eens geblesseerd uitviel was het met het verzet helemaal gedaan. De 5-0 kwam op naam van Tom die schitterd onderkant lat raak “schouderde”, en het slotakkoord was voor de goed op dreef zijnde Romme waarbij hij wel een beetje hulp kreeg van een onfortuinlijke Wds-er. Koeike trof nog 1 maal doel maar had;” laten gaan! ” geroepen en dus bleef het bij de 6 treffers.
En Theeku hield voor de 2e week op rij een clean-sheet. Hij had het niet druk maar was die paar keer dat het moest op zijn post.
Kortom, een sportieve pot op een koude zondag in oktober met 3 punten als beloning. …dat zijn nog eens mooie verjaardagscadeau’s.

Deel dit bericht op social media