Tfierde ondergaat gedaantewisseling

Dat een voetbalseizoen vooraf onvoorspelbaar kan zijn bleek vorige jaargang wel. Vol goede moed begonnen maar werkelijk alles zat tegen. Wekelijks te weinig spelers door blessureleed en allerlei serieuze sores luidde een zwaar jaar in. 1 van de 2 overwinningen werd halverwege het seizoen ook nog eens ongedaan gemaakt waardoor we aan het einde vd rit als 10e en laatste eindigde. De kuitbeen breuk van Janus tegen Zundert vatte eigenlijk alles samen….de gifbeker moest blijkbaar helemaal leeg.

Deze jaargang moest het anders en dus werden er 4 mooie transfers bekokstoofd. Wouter,Ali,Tom en ‘Gouden Schoen’ winnaar Romme werden vastgelegd. Ook rees even de vraag of onze Messi zichzelf had voorzien van blonde lokken, tatoeages en rode baard. In de voorbereiding werden er 2 oefenmatchen gespeeld. Tegen W5 en 8×4 was het op zijn zachtst gezegd nog zoeken naar de juiste balans (2 doelpuntrijke nederlagen)

De eerste opponent Alliance. Al snel bleek dit gewoon een heel goede ploeg en konden we vol aan de bak. De ruststand was met 0-3 verdiend maar zeker geflatteerd. Paal en lat stonden namelijk een treffer van ons in de weg.

Na rust een overwicht voor ons zonder resultaat. De eerste beste kans voor hun was wel raak,0-4. Daarna toch een ere treffer. Een prima aanval over meerdere schijven trof via de Knook doel,1-4. Een kwartier voor tijd 1-5 maar met een mooie krul in de bovenhoek van Knook en een geplaatste bal van Romme vlak voor tijd gaf de eindscore goed weer hoe de verhoudingen deze morgen lagen.

Tfierde – Alliance 3-5 (0-3)

Deel dit bericht op social media