Succesvol afsluitend selectie uitje met dank aan Hijnen Events

Na het succesvolle seizoen van zowel Wernhout 1 als Wernhout 2, waar beide elftallen zichzelf vroegtijdig verzekerde van handhaving, na de dubbele promotie. Dit moest natuurlijk afgesloten worden met een selectie uitje, waarbij verschillende spelers afscheid namen.

Dit jaar waren de verantwoordelijke voor het regelen Thijs Damen, Gijs van Loon & Bram Domen. Voorgaande jaren was het een formaliteit om te gaan tennissen met een drankje, voordat we met de gehele groep naar de Aardbeienfeesten in Zundert gingen.

De eerder genoemde personen vonden het tijd voor verandering. Zij hebben in samenspraak met Hijnen Events een zeer vermakelijke dag voor de gehele selectie kunnen regelen, namelijk Bubbel voetbal.

Voor deze activiteit waren er 5 teams gemaakt die met elkaar de strijd aan konden gaan. De wedstrijden duurde 8 minuten en na 4 minuten werd er van speelhelft veranderd. Daarnaast was er ook een zeepbaan geregeld, waarbij ook punten op konden gescoord door met het gehele team erover heen te glijden.

Om naast deze activiteiten nog extra punten te scoren, kreeg ieder team een aparte opdracht van de begeleiding. Het weer was heerlijk om een buitenactiviteit te regelen. Als was het wel warm om in de plastic ballen te voetballen.

Dit heeft de pret toch niet kunnen drukken en zo ging (bijna) alle spelers fanatiek het spel in. Al moet hierbij vermeld worden dat het toch wel leuker was om elkaar omver te beuken dan daadwerkelijk te gaan voetballen.

Zo werd Gespierde Spijker Max Gommers vaak tegen de grond gebeukt. Jasper Willemsen zocht voornamelijk mensen om omver te beuken als ze niet aan het opletten waren. Brady van Dijck heeft een aantal keren de benen genomen, om niet omver gebeukt te worden. En zo was er over iedereen wel wat te vertellen….

Naarmate de wedstrijden vorderde, werden ze ook steeds harder en kwamen er meer revanche gevoelens bij kijken. Zo beukte Karel van Aert Brady van Dijck zo hard in de goal, dat zelfs de goal omver viel, iets wat later Cristian Gommers ook bijna deed bij Jesse Mutsters. Kort daarna moest Leroy Daems de wedstrijd staken met een enkel blessure na een aanvaring met Karel. Davey Domen torpedeerde Joost de Bruijn nog een keer over de zijlijn.

Zo zijn er eigenlijk te veel mooie duels geweest om op te noemen, dus mijn excuses als ik er een aantal vergeten ben.

Buiten het bubbel voetbal waren er nog de opdrachten die punten ook konden leveren. Twee teams is het gelukt om hun opdracht te voltooien en zo extra punten te verdienen.

De opdrachten die voltooid werden luidde als volgt: ”Laat een andere selectiespeler een story op instagram delen met: Gefeliciteerd met het kampioenschap V.V.R.!” voor minimaal 15 minuten & een andere selectiespeler nadoen en filmen voor minimaal 15 minuten.

De eerste opdracht is voltooid door de telefoon van Brady te pakken en zijn code te ontgrendelen om een story te plaatsen. De andere werdt voltooid tijdens de barbecue, waarbij Cristian voor 15 minuten exact hetzelfde deed als Karel.

Na het voltooien van de bovenstaande opdrachten, de zeepbaan & de bubbel voetbalwedstrijden, was er een eindstand.

Hierbij kan wel vermeld wordend dat de verliezers het volgende selectie uitje moeten regelen & dat zij bij de Aardbeienfeesten het Loser shirt moeten dragen. De winnaars ontvingen een grote fles Triple Karmeliet.

Het winnende team bestond uit de volgende personen: Gijs Domen, Tom Verheijen, Jesse Mutsters, Mart Kersten, Davey Domen & Karel van Aert.

De Losers van de dag waren: Marvin Antens, Jens Huijbrechts, Joost Anthonissen, Hein Roelands, Mathieu Rombouts & Max Gommers.

Helaas werden de shirtjes door de meeste spelers niet aangedaan tijdens de Aardbeienfeesten of tijdens het feest uitgedaan, waardoor ze hun straf ontliepen.

Na het succesvol verlopen van dit selectie uitje, waarbij onze dank uitgaat naar Hijnen EventsĀ voor het leveren van de plastic ballen. Was het tijd om nu toch echt afscheid te gaan nemen van onze zeer gewaardeerde selectiespelers.

Zo namen we afscheid van de volgende spelers: Dion de Meijer, Alex Huijbrechts, Leroy Daems, Carlo Marijnissen, Lennard Mouws, Thijs van de Buijs, Jordan van de Staak, Remco Lutijn, Michel Bernard, Vince Damen & Brett Bastiaansen.

Sommige spelers hebben enkele jaren zich ingezet voor de selectie en andere tientallen jaren, maar vanuit de gehele selectie willen wij deze spelers bedanken!

Deel dit bericht op social media