Sprundel en Wernhout delen de punten

29-10-2017  Sprundel 1 – Wernhout 1 2-2 (0-1)

In de eerste helft zette Wernhout goed druk op de opbouw van Sprundel en daar had de thuisploeg moeite mee door een slordige passing.De beste kansen waren in het eerste bedrijf dan ook voor Wernhout. Een kopbal van Maikel die gered werd door de Sprundelse keeper, een kans voor Karel die een diepe bal van Alex keurig controleerde maar helaas net naast schoot en een paar schoten van Thijs en Leroy die gered werden of naast gingen. Tussendoor schoot Sprundel een vrije trap over en ging een bal buiten bereik van Jasper via de buitenkantpaal naast. Vlak voor rust zette Thijs Wernhout op een goed moment op voorsprong door een kans in de verre hoek af te ronden, 0-1.

Na rust startte Sprundel met twee verse krachten in het team en was er veel meer beweging bij de thuisploeg waar Wernhout het moeilijk mee had. Op vijf minuten tijd liet Sprundel de wedstrijd kantelen. In de 62e minuut werd achterin bij Wernhout een bal niet weggewerkt en Sprundel profiteerde door de bal laag onder in de hoek te schieten, 1-1. Vier minuten later kopte één van de Sprundelse spitsen de 2-1 op het bord.

Hierna verzuimde Sprundel om de wedstrijd af te maken en daarmee kreeg het in de laatste minuut het deksel op de neus. Chris dribbelde de zestien binnen en werd kort aan de achterlijn aangetikt door de Sprundelse aanvoerder. De leidsman vond het genoeg om de bal op de stip te leggen en in twee pogingen liet Leroy het net bollen voor de gelijkmaker, 2-2. Op basis van de hele wedstrijd was een puntendeling ook een reële eindstand waar beide teams achteraf vrede mee hadden.

Komende zondag komt DIOZ uit Zegge op bezoek. De Zeggenaren staan samen met Wernhout en SVC op een gedeelde 11e plaats met 5 punten uit 6 wedstrijden. Met recht kunnen we dus spreken dat het voor beide clubs een 6-puntenwedstrijd is.

Deel dit bericht op social media