Overlijden Piet Hereijgers

Op 16 april 2020 is Piet Hereijgers, oud lid en lid van verdienste van onze vereniging overleden.

Piet de vader van onze voorzitter en secretaris Jan en Toon is plotseling overleden.

De schoonvader van Corrie, de opa van Marleen, Hilde en Jan jr. en de overgrootvader van hun achterkleinkinderen.

Met trots kunnen we nog terugkijken op zijn verdiensten voor de vereniging.

 

Het artikel in dagblad BN de Stem over de generaties Hereijgers en de vv Wernhout zullen nog veel oud-leden kunnen herinneren.

 

“Vader Piet was terreinknecht, Jan toen trainer en nu voorzitter, Toon toen en nu nog secretaris, Jan junior toen speler van Wernhout 1 thans trainer van vv Schijf en Marleen en Hilde beide speelsters van het dames elftal.

 

Marleen is ook jarenlang leidsters van het meisjesteam geweest. Vrouw Corrie verleende allerlei hand en spandiensten voor de vereniging”.

 

Kortom een grote trouwe vv Wernhout familie, toen en nu nog steeds, waarvan de basis ligt bij Piet.

Piet zelf was voor zijn pensioen niet zo actief in het verenigingsleven, pas na zijn pensioen ging hij daar tijd insteken.

Hij werd bestuurslid bij de ouderenbond, ging in het kerkbestuur en werd terreinknecht bij de voetbal waarbij hij ook in de maandagmorgen ploeg kwam.

Piet was een gedreven, eerlijk en trouw persoon. Hij stond altijd klaar voor de vereniging. Hij volgde ook de sportieve prestaties van zijn kinderen en kleinkinderen op de voet.

 

Zijn werkzaamheden zijn door de vereniging gewaardeerd en op 29 mei 2010 werd hij benoemd tot lid van verdienste van onze vereniging.

Wij verliezen in Piet een waardig lid en wensen zijn familie veel sterkte in het verwerken van dit verlies.

Deel dit bericht op social media