Namen Wernhout – Oud Feyenoord bekend!

Zaterdag 8 september: Wernhout – Oud Feyenoord, dat is inmiddels wel bekend…

In aanloop naar deze mooie wedstrijd zijn beide clubs hun selectie samen gaan stellen en kunnen we jullie wel melden dat er een aantal (Wernhoutse en Rotterdamse) sterren zullen gaan schitteren op ons sportpark!

Allereerst onze gasten…
Oud Feyenoord zal volgens de laatste berichten aantreden met een divers en sterk team.
Een team dat onder andere bestaat uit trainers van de Feyenoord Soccer School, zoals Henk Vos (Video). 
Wij twijfelen er dan ook niet aan dat Dwight Blackson (Video) menig Wernhoutenaar wat bij kan brengen op het gebied van loopcoordinatie en dat sommige jonge honden van Wernhout 1 nog best wat kunnen leren van Ben Wijnstekers (Video) op het gebied van verdedigen.  Dat deze 63-jarige ex-prof nog steeds een aardig potje kan ballen, bewees hij eens te meer bij de Fox Sports Eretribune (Video)

Ook zesvoudig Oranje-international Michael Mols zal het rood-wit van Feyenoord dragen aanstaande zaterdag. De bekerheld van seizoen 2007-2008 (Video) zal het de Wernhoutse verdedigers net zo moeilijk proberen te maken als tijdens zijn carrière. Een carrière die hem via SC Cambuur, FC Twente, FC Utrecht, Glasgow Rangers, nogmaals FC Utrecht en ADO Den Haag uiteindelijk bij Feyenoord bracht.

Voor de oudere generatie Feyenoorders onder ons zal de volgende naam zeker aanspreken. Op 8 maart 1995 was hij namelijk de man die Ajax, dat later de Champions League won, uit de Amstel Cup schoot.
Juist, Mike Obiku! De man die menig gele kaart zou hebben gepakt als het uittrekken van het shirt toen al bestraft zou worden met een gele prent.Voor de jongeren onder ons, kijk hier naar een korte video over Mike Obiku, terug op plek waar hij onsterfelijk werd .

En alsof dat nog niet genoeg is zal ook Theo Lucius Wernhout bezoeken. Lucius speelde 74 duels voor de Rotterdammers, waarin hij 6 maal tot scoren kwam. Deze Brabander zal zich ongetwijfeld thuis voelen op ons sportpark aan de Diepstraat.

Vanzelfsprekend zijn dit niet alle namen. Mocht je nog getwijfeld hebben, gaan we ervan uit je hiermee overgehaald te hebben.
Zo niet? Dan hebben we ook nog een aantal Wernhoutse sterren opgetrommeld. Sterren die deze wedstrijd zeker tot een mooi eind gaan brengen.

Buiten een aantal jonge honden van de Wernhoutse selectie die zich vaak inzetten voor onze mooie vereniging, is er ook vanzelfsprekend ruimte voor de ‘Wernhoutse sterren van weleer’.

Spelers die in 2017 met Wernhout promoveerde naar de 4e klasse. Spelers die hen voorgingen in 2011, denk hierbij aan Wouter Marijnissen, Roger Wouters en Joost Anthonissen. Maar ook vrijwilligers met een Feyenoord-hart, verdedigers Frank Braspenning en Bart de Meijer.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen aanstaande zaterdag! Laat het ons samen een mooie jubileumactiviteit maken, een sportieve en gezellige avond met 3 hele leuke helften.

 

 

 

Deel dit bericht op social media