KNVB Juniorentrainer bij VV Wernhout!

In samenwerking met de Gemeente Zundert is in de eerste helft van het seizoen de KNVB cursus ‘Juniorentrainer’ gehouden bij VV Wernhout. Tijdens acht maandagavonden hebben cursisten van onder andere Moerse Boys, VV Zundert en VV Wernhout, praktijkopdrachten uitgevoerd op het veld en met elkaar kennis gedeeld over de rol van de Juniorentrainer binnen een elftal met junioren tussen 13 en 19 jaar. 

Vanuit VV Wernhout zijn wij erg blij met het feit dat Joost de Bruijn (JO16), Bram Domen en Romano Snepvangers (beide JO19), de cursus succesvol hebben afgerond. Wij willen hen nogmaals van harte feliciteren en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de opgedane kennis en ervaringen binnen onze vereniging. 

Naast de cursus Juniorentrainer, is bij Moerse Boys de KNVB cursus ‘Pupillentrainer’ gehouden. Deze cursus heeft dezelfde opzet als die van de Juniorentrainer, echter specialiseert deze zich in jeugdteams met spelers/speelsters in de leeftijdscategorie van 6 tot 13 jaar.  

Vanuit VV Wernhout hebben Dave van Beek (JO13) en Evelien van Nijnatten (JO10) deze cursus succesvol afgerond. Ook hen willen wij feliciteren met het behalen van hun eerste trainersdiploma. We zijn blij dat we binnen onze relatief kleine vereniging, trainers de kans kunnen bieden om zich te ontwikkelen. 

We willen in het bijzonder de Gemeente Zundert bedanken voor het mede mogelijk maken van het organiseren van de cursus binnen de gemeente. 

Deel dit bericht op social media