Joost de Bruijn eventjes voor de Belgen

Eergisteren moest Joost de Bruijn het op het nippertje afleggen tegen Bas Foesenek voor de winst van de dagprijs. Maar in de zevende ronde is hij dan toch zelf de gelukkige. Joost, het Rode Duivels fanpakket is je gegund!

Op donderdagavond wordt beslist wie de achtste dagprijs wint. We reiken een jublieumsjaal uit aan degene die de laatste acht groepswedstrijden het beste heeft voorspeld.

Bovenaan in het klassement is er overigens nog niets beslist. Benthe Braspenning voert nu het klassement aan, op de voet gevolgd door Patrick Joosen en Kees Braspenning. En het gaat deze keer om de knikkers. Wie na de groepsfase bovenaan staat, wint het boek “De val van Oranje” van Pieter Zwart. De VI-journalist legt in zijn veel besproken boek uit waarom Nederland er niet bij is op dit WK. Aanstaande vrijdag maken we bekend wie de winnaar van het boek is geworden.

En ook voor de dagprijs daarna zijn de eerste punten inmiddels al verzameld. Degene die de meeste achtste finalisten wist te voorspellen kan zondag bezoek van VV Wernhout verwachten, voor de tiende dagprijs alweer. Spannende tijden dus in de VV Wernhout WK-pool.

 

Uitslag dagprijs 26 juni!

Tussenstand na 26 juni!

 

Deel dit bericht op social media