JO-9 en JO10 WERNHOUT ‘KAMPIOEN’

Op zaterdag 16 oktober stond voor de JO9 de laatste wedstrijd van de competitie (1e fase) op het programma. Tot vandaag hadden ze knap alle wedstrijden gewonnen. Ondanks dat er geen officieel kampioenschap is in deze leeftijdscategorie zou er bij een goed resultaat toch reden genoeg voor een klein ‘kampioensfeestje’.

En dat vonden de talenten van JO-9 toch wel een beetje spannend. Maar gelukkig stonden er veel enthousiaste toeschouwers langs de lijn op het eigen sportpark. Dankzij deze support werd de spanning weer minder en dat zagen we al meteen na het eerste fluitsignaal. Ze schoten meteen uit de startblokken en namen vrij snel een kleine marge. Het vervolg was een leuke gelijk opgaande wedstrijd, maar de marge werd knap behouden en uiteindelijk zelfs iets vergroot. Toen uiteindelijk het laatste fluitsignaal was geklonken en de overwinning binnen was wisten ze het zeker. ‘Wij zijn kampioen!’.

Vervolgens kregen ze allemaal als verrassing een ‘kampioenschaal’ met hun eigen naam er op. Daarna vierden ze samen feest in het kleedlokaal op de klanken van ‘Links Rechts’ en ‘Kampi kampi kampioen’. En uiteraard werden ze nog getrakteerd op wat drinken en chips. Zo werd dit voor hen een hele leuke speciale dag.

 

Ook de JO10 vierde afgelopen zaterdag het kampioenschap. Ook zij kregen allemaal een gepersonaliseerde schaal uitgereikt!

Proficiat allemaal!

Deel dit bericht op social media