Jeugd VV Wernhout in nieuwe trainingspakken van vdBuijsInstall

Een lang gekoesterde wens van de VV Wernhout jeugd is in vervulling gegaan. Alle jeugdelftallen lopen vanaf nu als éénheid in trainingspakken geschonken door vdBuijsInstall.

vdBuijsInstall is werkzaam in de duurzame installatietechniek en realiseert complete Sanidrome badkamers.

Op zowel de zakelijke als particuliere markt is verbetering van bestaande gebouwen op energiegebied een belangrijk thema. vdBuijsInstall begeeft zich naast renovatie ook op vele nieuwbouwprojecten in de regio. Zowel voor woningbouw als bedrijfspanden, scholen en overheidsgebouwen zijn wij de partner voor opdrachtgevers die kiezen voor een ontwerpende installateur.

Ons personeelsbestand van bijna 100 personen, dat zorgvuldig is opgebouwd vanaf de start in 1990, groeit nog steeds. Wij bieden jonge technische talenten uit de regio een leer-werktraject waarbij ze worden opgeleid binnen ons bedrijf. Door de grote vraag in de markt zijn zij verzekerd van een vaste baan en een mooie toekomst.

Dit van origine Wernhoutse bedrijf was en is zeer nauw betrokken bij onze voetbalvereniging.

Bij VV Wernhout is vdBuijsInstall al jarenlang trouwe sponsor, maar ook zeer betrokken bij werkzaamheden aan het complex waaronder het project Gasloos. Door de expertise op dit gebied kunnen we nu in deze dure tijd de energiekosten beperken tot nul. Iedereen zal begrijpen dat dit nu erg welkom is. Voorafgaande aan de wedstrijd Wernhout 1 – Steen 1 werden de trainingspakken officieel overhandigd door Kees en Marèse, dit in het bijzijn van diverse werknemers met een VV Wernhout hart.

Nogmaals super bedankt.

Ga naar de website van vdBuijsInstall!

Deel dit bericht op social media