Eindelijk de eerste drie punten voor de JO11

“Goh, wat zijn er de laatste tijd weinig verslagen van de JO11 op de website te vinden? Zou het een beetje tegenzitten?”

…inderdaad ja, de competitie verloopt een beetje moeizaam. Maar nadat we een aantal weken als kanonnenvoer hebben gediend voor onze tegenstanders, viel er afgelopen zaterdag weer eens iets te vieren. We hebben tegen Prinsenland JO11-1 onze eerste drie wedstrijdpunten gehaald en we hebben ze meteen onze rode lantaarn cadeau gedaan. Tijd voor een verslagje dus!

Deze kraker in de kelder van onze competitie werd afgewerkt aan de Diepstraat in Wernhout en het was aan scheidsrechter Brady de taak om het duel in goede banden te leiden. Het scoreverloop in de eerste helft gaf al aan dat beide ploegen niet voor elkaar onderdeden. Wernhout kwam in de derde minuut met 0-1 achter. Maar een minuut daarna kwam al de gelijkmaker van de voet van Brent. Wernhout kwam zelfs op een 2-1 voorsprong door opnieuw gepingel van Brent langs de Prinsenland-verdedigers. Prinsenland prikte de 2-2 binnen, waarna Wernhout wederom op voorsprong kwam (3-2, Brent). Uiteindelijk kon Wernhout het doel niet schoonhouden tot de rust zodat we met 3-3 naar de kleedkamer gingen, …spannennnnnd…

We hadden in de eerste helft wat personele problemen op te lossen. Thijs bleef ziek in de kleedkamer en we hebben Jules van de JO10 onder de douche uit getrokken om zich weer aan te kleden voor zijn tweede wedstrijd van de ochtend. Na de onderbreking hadden we de wedstrijd goed onder controle. Het was aan de goede keeper van Prinsenland te danken dat we niet tot een hogere score kwamen. De 4-3 voorsprong werd door Jules via de rebound binnen geschoten en in de tiende minuut voerde Brent de voorsprong verder op naar 5-3. Achterin zorgden Sem, Willem en Noah dat keeper Finn een vrij gemakkelijke tweede helft had. Ze wisten goed de angel uit de aanvallen van Prinsenland te halen.

Door uitstekend druk zetten op de rechtsbuiten positie van Jules kon hij vijf minuten voor tijd de bal veroveren en Brent  vrij zetten voor het doel. Die kon na een eenvoudige passeeractie ook de zesde binnen schieten. De eerste overwinning in de competitie met 6-3. Goed gedaan mannen!

Deel dit bericht op social media