Corner doet Wernhout JO17-1 de das om

Op een koude, gure zaterdag stond de wedstrijd Wernhout JO17-1 – Victoria’03 JO17-2 op het programma.

Een stevige wind en een stevige tegenstander, Wernhout JO17-1 kon zijn borst nat maken.
Één vakantieganger, één blessure en een zieke, dus slechts 11 spelers beschikbaar. Maar gelukkig waren daar Axel en Wilco die de JO17-1 wilden ondersteunen, waarvoor dank.

Wernhout had de eerste helft het betere van het spel. Er werd wind-op goed gevoetbald en de combinaties liepen redelijk vlot. Dit leidde in de 19e minuut tot de mooiste aanval van de eerste 40 minuten. De opbouw via keeper Mart kwam via Lorens, Rik en Brady bij Willem. Helaas geen doelpunt, dus met de brilstand de kleedkamer in.

In de rust werd aangegeven dat er met de wind in de rug nog meer diepgang zou moeten komen aan Wernhoutse zijde, om het zo de verdediging van de bezoekers zo lastig mogelijk te maken.
Na slechts 1 minuut spelen in de 2e helft was er een grote kans voor Lorens. Helaas kon de 1-op-1 met de keeper niet worden afgemaakt.
Het restant van de wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. Wernhout had niet meer het vlotte combinatiespel van de eerste helft en vond moeilijker de rood-witte aanvallers. Victoria’03 kwam beter in de wedstrijd en kwam zowaar ook tot kansen.
Na 70 minuten viel dan eindelijk de eerste goal. Voor Wernhout helaas aan de verkeerde kant. Een corner aan de zijde van de bezoekers kon vrij in worden gekopt bij de tweede paal en Wernhout keek tegen een achterstand aan. Verdiend? Nee. Effectief? Zeer zeker.
In het restant van de wedstrijd nam Wernhout meer risico, maar dit mocht helaas niet baten. Victoria’03 profiteerde nog wel een keer van de geboden ruimte. Eindstand, 0-2.

Deel dit bericht op social media