Complete programma Wernhout – Oud-Feyenoord

Op zaterdagavond 8 september staat onze volgende jubileumactiviteit gepland. Die avond zal namelijk Oud Feyenoord een bezoek brengen aan V.V. Wernhout.

Om 19:00 uur zal er afgetrapt worden tussen een V.V. Wernhout-elftal dat bestaat uit kaderleden en de sterren van Oud Feyenoord.

 

Vanaf 16:45 uur zal voorafgaand aan deze wedstrijd een JO7-minitoernooi gespeeld worden door de allerkleinste sterren van onze zusterverenigingen een aantal wedstrijdjes gespeeld worden.

Naderhand zorgt V.V. Wernhout voor een drankje, zijn de De Bolle Buiken aanwezig met een frietkar, zal DJ Glenn de feesttent van muziek voorzien en komt ook zanger Jeroen van Zelst (bekend van o.a. ‘Dansen’ en ‘Jij bent veel te jong voor mij’) optreden.

Genoeg redenen om zaterdagavond 8 september een bezoek te brengen aan ons sportpark aan de Diepstraat!

Wat het kost om de sterren van de JO7 te zien voetballen, de kraker tussen Wernhout en Oud Feyenoord bij te wonen en deel uit te maken van het feest daarna? Niets!

De entree voor deze avond is gratis. Wel bestaat er de mogelijkheid om mee te doen aan de loterij met een ballonvaart als hoofdprijs.

Iedereen die heeft meegewerkt aan de organisatie van deze speciale avond willen we op voorhand bedanken.

Iedereen die interesse heeft om met ons het 75-jarig jubileum van onze vereniging te vieren nodigen we van harte uit!

Deel dit bericht op social media