Meer nieuws

Competitie-indeling Wernhout 1 en 2 bekend!

Op dinsdag 7 augustus gaat de V.V. Wernhout-selectie weer van start. Vandaag werd de competitie-indeling voor onze selectie bekend.

Achtmaal DSE 2
BSC HVV’24 2
DIOZ Moerse Boys 3
DSE Rood Wit W 2
GCS/ ODS Roosendaal 3
Gesta RSV 2
Grenswachters Schijf 2
HSC’28 Sprundel 2
Noordhoek Unitas’30 3
NSV Victoria’03 2
RSV Wernhout 2
SC Emma Zundert 3
Sprundel
Wernhout 1

 

Wernhout 1 is natuurlijk ontzettend blij met de derby tegen Achtmaal na het wegvallen van de derby’s tegen Schijf en VVR.
Maar niet alleen Achtmaal is een bekende voor ons eerste elftal. Ook BSC, DIOZ, Gesta, Noordhoek en Sprundel maakte vorig jaar deel uit van dezelfde competitie.

Uit de 4e Klasse A komen NSV en Grenswachters over en met promovendi HSC’28, RSV en GSC/ ODS zijn er drie ploegen bij die vorig jaar een mooi promotiefeestje hebben gehad.  Zij zullen er dan ook alles aan doen om dit jaar te handhaven.
Naast GSC/ ODS komt ook SC Emma uit Dordrecht, waardoor Wernhout 1 volgend jaar twee maal af mag reizen naar de stad van de Schapenkoppen.

En tot slot, DSE… Deze blauw-witten stonden vorig jaar onder leiding van onze hoofdtrainer Marc van der Linden De kans is dus best aanwezig dat hier en daar nog een ‘weddenschapje’ zal volgen.

 

Wernhout 2 heeft in haar competitie een derby tegen VVR ingewisseld voor een derby tegen Zundert. Ook blijft de derby tegen Moerse Boys  3 het programma staan en komt Schijf 2 dit jaar op bezoek.

Voor Wernhout 2 zijn de tweede elftallen van DSE, Sprundel, Rood Wit W en Victoria’03 al lang geen vreemden meer en ook het lastige Roosendaal 3 zal menig speler van ‘Ut Twidde’ nog kennen.
Met de wetenschap dat 3e elftallen niet de gemakkelijkste zijn, zal ook Unitas’30 volgend jaar een flinke kluif worden.

Desalniettemin zullen de jonge honden van ‘Ut Twidde’ onder leiding van Davy er alles aan gaan doen om wederom een mooi seizoen te draaien.

 

Wij wensen spelers en begeleiding veel plezier en succes toe!

 

Deel dit bericht op social media

Meer nieuws