CarnaBal 2019 wederom geslaagd!

‘We zijn ontgroend’ de eerste prijs, ‘Voor het zingen de kerk uit’ het best verkleed, de afscheidstournee van DJ Pol en een extra medaille voor Frank Braspenning…
Lees hieronder de terugblik op Carnabal 2019! Klik hier om direct naar het fotoalbum te gaan.

Een zaterdagmiddag op het sportpark van V.V. Wernhout, een combinatie van voetbal en gezelligheid, tot zo ver niets nieuws…
De activiteitencommissie had ook dit jaar haar best weer gedaan om het Carnabaltoernooi te organiseren, 17 seniorenteams verschenen rond het middaguur aan de aftrap. Ook de jongste Zaantaozen waren goed vertegenwoordigd, ook zij gingen de onderlinge strijd met elkaar aan.

In 4 poules werd de strijd met elkaar aangegaan en na de knock-outfase ging de finale tussen ‘We zijn ontgroend’ en ‘Meer van ditte’. De groenen werden uiteindelijk gekroond tot winnaar en ‘Meer van ditte’ had dus blijkbaar nog niet genoeg van ditte…

DJ Pol zorgde ondertussen in de kantine voor de muzikale begeleiding van het gehos en gelal. DJ Pol zou later op de middag nog extra in het zonnetje worden gezet, aangezien hij aangegeven heeft dat hij volgend jaar aan de andere kant van de draaitafel gaat staan.

Onder leiding van Prins Faas bracht ook de Raad van Elf en hun begeleiding van C.V. de Zaantaoze een bezoek aan de kantine. Wie nog niet genoeg bewogen had op het veld kwam dan ook ruimschoots aan zijn stappen als Prins Faas met zijn gevolg de polonaise inzetten.
Ook de Blaosoaze kwamen traditiegetrouw langs. In hun rood-gele outfit zorgden zij er voor dat er niet alleen voorwaarts gelopen werd, maar dat ook van linkss…. naar rechtss…. werd bewogen.

Dankzij de BolleBuiken kon iedereen in Zaantaozelaant hun eigen buikje rond eten en vervolgens verder feestvieren in de kantine. Tijdens het feest, wat tot in de late uurtjes door ging, werd Frank Braspenning nog in het zonnetje gezet. Frank heeft zich op geweldige wijze ontzettend ingezet voor het meidenvoetbal in Wernhout (en Zundert). De blijk van waardering in de vorm van een medaille is dan ook meer dan verdiend!

Aangezien het feestje tot in de late uurtjes door ging (petje af voor het kantinepersoneel), zullen er verschillende mensen moeite hebben om alle mooie herinneringen van Carnabal te herinneren. Maar gelukkig hebben we, met dank aan Luzanne Foesenek, de foto’s nog!

Wij wensen iedereen nog veel plezier bij de optocht in Zaantoazelaant aanstaande maandag en hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal terug!

Deel dit bericht op social media