Beker Wedstrijden JO13

De jongens van de JO13 hebben inmiddels twee beker wedstrijden gespeeld. Dit was voor de meeste ook de eerste keren op een groot veld. Hierbij waren de tegenstanders net iets te sterk maar waren het wel leerzame wedstrijden voor de jongens. Waarbij gezegd moet worden dat ze beide wedstrijden tot de laatste minuten gewerkt hebben voor een zo goed mogelijk resultaat. Hieronder de uitslagen.

31-8-2016: vv Wernhout JO13-1  –  Unitas `30 JO13-6    (1-3) 1:4                                                                              Doelpunt: Drikske (1e helft 1-0)

10-9-2016: TVC Breda JO13-4  – vv Wernhout JO13-1    (2-0)  5-1                                                                             Doelpunt: Daniel (2e helft 2-1 pen.)