Ambieer jij net als Bram Domen een rol binnen het bestuur?

Bram Domen is gisteravond voor het eerst aanwezig geweest bij een bestuursvergadering. De eerste reactie van Bram naderhand was: ‘Er komt toch wel meer bij kijken dan ik eerst gedacht had….’. Dit bedoelde hij overigens positief.

 

Bram is gevraagd of hij eventueel interesse had in een bestuursfunctie bij onze mooie vereniging. Hij heeft hier positief op gereageerd en hij zal volgens afspraak tot aan de volgende jaarvergadering (oktober/november) meelopen met het bestuur om te kijken of dit van beide kanten een goede match is. Mocht dit zo zijn, dan zal Bram tijdens de algemene ledenvergadering worden voorgedragen als nieuw bestuurslid.

 

Heb jij ook ambities en interesse in een rol binnen het bestuur van VV Wernhout, dan horen wij dit graag. Wij staan als bestuur open voor alle aanwas…..Of je nu voetbalt bij Wernhout 6, de Dames of actief bent als jeugdtrainer, werkt in de kantine of rustend lid…Mocht je interesse hebben, maak dit aub kenbaar bij ons. Dit kan via ons mail-adres: bestuur@vvwernhout.nl

Ook is het natuurlijk mogelijk om één van de bestuursleden aan te spreken.

 

 

Met sportieve groeten,

Bestuur VV Wernhout

Deel dit bericht op social media