Abed en Weronika zamelen spullen in voor vluchtelingen uit Oekraïne (update!!)

Abed Alhasan is een gewaardeerd speler van ons 5e elftal. Abed is geboren in Syrië en sinds 2007 woont hij in Nederland (Zundert) samen met zijn vrouw Weronika die uit Polen komt.

Abed is een betrokken persoon in de gemeente. Zo staat hij bijvoorbeeld op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van D66 om iets te kunnen betekenen voor de Zundertse gemeenschap.

 

Nu hebben Abed en Weronika actie opgestart omtrent de vluchtelingen die vanuit Oekraïne in Polen terecht zijn gekomen. Ze zamelen voor deze vluchtelingen allerlei bruikbare spullen in. Hierbij kun je denken aan hygiëneproducten (luiers, tandenborstels, etc.), dekens/lakens, babyvoeding, etc.

 

Alle hulp hierbij is natuurlijk van harte welkom! Wil je graag helpen dan willen wij jullie vragen om alvast wat spullen opzij te houden voor dit fantastische doel. Wij zullen later deze week met jullie delen waar en wanneer je deze spullen kunt inleveren, zodat dit bij de vluchtelingen uit Oekraïne terecht komt.

 

UPDATE!!

Aanstaande zaterdag zal er bij Lodders Boomkwekerijen(Oude Lentsebaan 5) de mogelijkheid zijn om spullen in te leveren! Deze spullen zullen dan zondag vervoerd worden richting Polen. Vooral medische spullen zijn op dit moment met spoed nodig! Hierbij is te denken aan: paracetamol, bandages, pleisters, EHBO-kits, etc. Onderstaand een lijst van overige spullen die bruikbaar zijn!

Namens Abed en Weronika alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!!

Deel dit bericht op social media