21 mei fotodag VV Wernhout (update)!

Zoals misschien al bekend bij jullie wordt er in september gestart met de verkoop van voetbalplaatjes bij de Coop in Wernhout. Voetbalplaatjes met daarop spelers/leden/leiders/trainers van VV Wernhout zijn dan te verkrijgen bij de boodschappen. Ieder lid zal dan ook een verzamelalbum krijgen en dan kan het sparen beginnen…. Dit doet VV Wernhout niet alleen…. Buiten de samenwerking met de Coop zullen er ook plaatjes verkrijgbaar zijn van Olympia. Het wordt dus een gecombineerd album van beide verenigingen.

Voor dit album moeten portretfoto’s worden gemaakt en dit zal gebeuren op zaterdag 21 mei!!! Deze datum kunnen jullie dus alvast allemaal in jullie agenda noteren. Zowel senioren- als jeugdleden worden die dag uitgenodigd voor een portretfoto. Klik hier voor het tijdschema van die dag! Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Mocht je op deze dag niet kunnen dan is het mogelijk om aan te sluiten bij de foto-ochtend van Olympia op zaterdag 25 juni.

Alle leden die deelnemen zullen hiervoor toestemming moeten geven met betrekking tot de AVG. Hoe? Klik op onderstaande link en de rest wijst voor zich…