Meer nieuws

Hoofdtrainer Joost Anthonissen en VV Wernhout gaan langer met elkaar door!

De trainers-carrousel begint weer te draaien in de wintermaanden. Bij VV Wernhout werd al snel duidelijk dat er van twijfel geen sprake was en dat zowel spelersgroep als bestuur graag zouden verlengen met hoofdtrainer Joost Anthonissen.  Joost zelf kende ook geen twijfel en hierdoor is Joost zijn contract met minimaal 1 jaar verlengd.

Joost zal hierdoor aan zijn 4e jaar beginnen bij de selectie van VV Wernhout. Na 2 seizoenen als trainer van Wernhout 2 is hij dit seizoen, na het overlijden van voormalig hoofdtrainer Rudo Gommers, doorgeschoven als hoofdtrainer. In Joost zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bleef Wernhout 1 tot op heden nog ongeslagen en behaalde het 17 punten uit 7 gespeelde wedstrijden. Op puntverlies staat Wernhout 1 hierdoor zelfs bovenaan in de 4e klasse B.

 

Rudo heeft vorig seizoen bij VV Wernhout een stabiele basis neergezet voor onze selectie. Als bestuur zijn wij blij met de manier waarop Joost de werkwijze van Rudo heeft gecontinueerd en verder heeft uitgebouwd. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we de samenwerking hebben kunnen verlengen.

 

Bestuur VV Wernhout

Deel dit bericht op social media

Share on facebook
Share on twitter

Meer nieuws