,

Het einde van wederom een apart seizoen….

Het seizoen 2019-2020 ging vorig jaar de boeken in als historisch. De Corona-pandemie maakte abrupt een einde aan het vorige seizoen. Vorig jaar zomer hoopten we allemaal op een heel ander seizoen in 2020-2021. Nu blijkt… het werd wederom historisch en heel apart!

 

Senioren:

Het seizoen werd met veel ambitie en blijdschap opgestart. Geen/weinig publiek, niet douchen en een kantine die met veel beperkingen open is. Het werd allemaal voor lief genomen en er werd aangevangen met de competities. Helaas kwam er al na een aantal wedstrijden een einde aan het seizoen. Later bleek dat dit het einde van een seizoen werd. Gelukkig kunnen we bij deze wel melden dat er heel weinig senioren-leden hebben aangegeven te zullen stoppen.

We verwachten dat we straks in augustus/september weer een nieuw seizoen met frisse moed kunnen aftrappen. Hopelijk wordt dit nu werkelijkheid en wordt het een ‘normaal seizoen’.  De bedoeling is om het seizoen te openen met een gezinsdag waarop we een stukje ‘3e helft’ in kunnen halen.

 

Jeugd:

De jeugd begon ook met frisse moed aan het nieuwe seizoen. Ook bij hen waren er aanpassingen en ook het seizoen bij de jeugd werd plotseling beëindigd. Althans…de competities. Gelukkig konden voor de jeugd grotendeels de trainingen door blijven gaan. Met behulp van onze geweldige leiders/trainers werden er iedere keer ludieke en alternatieve activiteiten verzonnen op de zaterdagen. Onze leiders/trainers verdienen hier een geweldig compliment voor. Het toetje voor de jeugd is op dit moment de regio-cup. Helaas is dit niet voor de O19 teams, maar gelukkig kunnen de andere jeugdleden nu nog een paar wedstrijdjes voor het ‘echie’ voetballen!

 

Vrijwilligers:

In de corona-periode is er een heleboel gebeurd op het sportpark. De kleedkamers zijn zo goed als nieuw met onder andere nieuwe plafonds en radiatoren. In de maand juli wordt er aangevangen met de zonnecollectoren op de gymzaal en de warmtebuffer op het veldje achter de gymzaal. Daarna zal er gestart worden met de voetbalkooi. De maandagploeg start ook langzaam zijn wekelijkse activiteiten weer op. Niet alles heeft dus stil gelegen. Wij zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers en zijn hen natuurlijk heel erg dankbaar!

 

Sponsoren:

Dat wij een trouw sponsorbestand hebben, bleek afgelopen seizoen weer wel. Ondanks een ontzettend moeilijke periode voor vele ondernemers hebben we erg weinig sponsoren verloren. Wij zijn natuurlijk ook hen dankbaar voor het vertrouwen en de steun!

 

Op naar een ‘normaal’ 2021-2022!

Bestuur VV Wernhout