WK-pool VV Wernhout update

Donderdagavond 14 juni begint het WK voetbal in Rusland en dat betekent dat de eerste punten in de WK-pool van VV Wernhout verdiend kunnen worden. Uit de ingevulde pools volgen in ieder geval drie favorieten voor de eindzege op 15 juli. Duitsland wordt het meeste getipt na Brazilië en Frankrijk.

Op de Facebookpagina zullen de komende weken de winnaars van de dagprijzen bekend worden gemaakt. Daarvoor moet je in de poulefase de uitslagen van een aantal wedstrijden het beste voorspellen. Het schema voor de dagprijzen is als volgt:

• 14-15 juni (4 wedstrijden)
  • 15-16 juni (4 wedstrijden)
  • 17-18 juni (6 wedstrijden)
  • 19-20 juni (6 wedstrijden)
  • 21-22 juni (6 wedstrijden)
  • 23-24 juni (6 wedstrijden)
  • 25-26 juni (8 wedstrijden)
  • 27-28 juni (8 wedstrijden)

Bij gelijke stand wordt degene die het hoogste staat in de algemene ranking de dagprijswinnaar.

Daarna worden de dagprijswinnaars bekend gemaakt op basis van:

• 29 juni (winnaar van de poulefase (!) )
  • 1 juli (achtste finalisten)
  • 4 juli (kwartfinalisten)
  • 12 juli (halve finalisten en finalisten)
  • 16 juli (winnaar troostfinale, wereldkampioen, # gele en rode kaarten, # doelpunten)

Uiteindelijk weten we op 16 juli ook wie de eindwinnaar is. Informatie over deze prijsuitreiking volgt nog.