Meer nieuws

Wernhout verzuimt om afstand te nemen en krijgt in de tweede helft tegen Grenswachters keihard het deksel op de neus

2-2-2020  Grenswachters 1 – Wernhout 1 5-3 (1-1)

Uit bij Grenswachters in Putte liep Wernhout opnieuw tegen een nederlaag aan. Wernhout begon redelijk en drong Grenswachters terug op eigen helft en was in de eerste helft de bovenliggende partij. Na 7 minuten kwam Wernhout op voorsprong toen Mathieu een terugspeelbal onderschepte en deze keurig en beheerst afwerkte na de keeper en een verdediger te hebben omzeild, 0-1.

Gedurende de eerste helft kreeg Wernhout nog een stuk of drie, vier dotten van kansen die onbenut bleven. De eerste de beste kans voor Grenswachters na een half uur spelen ging er wel in, nadat er buitenspel aan vooraf was gegaan, 1-1.

Na de thee een onherkenbaar Wernhout en een effectief Grenswachters dat zowat elke kans promoveerde tot doelpunt en binnen een half uur in de tweede helft uitliep naar een 4-1voorsprong.  In de laatste tien minuten een Wernhoutse opleving die uiteindelijk te laat kwam om het tijd nog te keren. Davey maakte uit een vrije trap nog 4-2. Grenswachters vergrootte een paar minuten later de marge weer, met de 5-2 op het bord. Maikel maakte vanaf de stip nog de 5-3 maar dit was louter voor de statistieken.

Komende week staat de uitwedstrijd tegen DIOZ uit Zegge op het programma. Thuis leed Wernhout tegen DIOZ een onverdiende nederlaag dus er zijn redenen genoeg om te vlammen in ‘De Zeg’.