Wernhout loopt tegen onnodige zeperd aan in de beker tegen Beek Vooruit zat

9-9-2017 Wernhout 1 – Beek Vooruit za 1  1-2 (1-2) beker

In de tweede bekerwedstrijd tegen Beek Vooruit zaterdag 1 liep Wernhout tegen een onnodige tweede bekernederlaag aan. Wernhout begon lekker, in een hoog tempo en zette de Beekenaren vast op eigen helft en creëerde ook redelijk wat kansjes. Na 19 minuten scoorde Max met een kopbal uit een corner van Alex de openingstreffer, 1-0. Binnen een minuut was het na knullig verdedigen van Wernhout alweer gelijk, één van de spitsen sneed naar binnen en verschalkte Jasper met een bekeken schuiver, 1-1.

Na ruim een half uur greep de Wernhoutse achterhoede wederom te slap in en verdween de bal onder in de verre hoek tegen de touwen, 1-2.Wernhout bleef voetballen en ook kansen creëren maar het verzilveren bleek niet te lukken. Beek Vooruit bleef achterover leunen en loeren op een uitval.

Ook na de thee veranderde het spelbeeld niet maar de doelpunten bleven achterwege.

Komende zondag speelt Wernhout nog voor de beker uit bij SC Hoge Vucht en een week later is de aftrap van de competitie uit bij Internos.