Wernhout is snel klaar met Moerstraten

12-3-2017 Wernhout 1 – Moerstraten 1 3-0 (3-0)

Op een zonnige lentedag had Wernhout weinig problemen met Moerstraten. In de eerste twintig minuten werd door goed voetbal de basis gelegd voor een gemakkelijke overwinning.

De Moerstraatse keeper kon gelijk de eerste minuut al vissen in het net na een vrije trap van Davey die geplaatst in de bovenhoek verdween, 1-0. Een paar minuten later kon Lars van dichtbij de 2-0 binnenkoppen uit een corner van Jordan. In de 19e minuut een schot van Davey dat via de paal terug het veld in kwam en Nuwan die attent reageerde en de rebound benutte maar na overleg met de Moerstraatse assistent scheidsrechter werd de treffer wegens buitenspel geannuleerd. Een minuut later was het weer wel prijs, Bram profiteerde van een te korte terugspeelbal en verschalkte de keeper, 3-0. Hierna werd het spelpeil geleidelijk aan minder naar de rust toe.

Na de thee waren er nog een paar grote kansen voor Wernhout en ook nog één voor Moerstraten maar de 3-0 bleef ongewijzigd op het scorebord staan.

Volgende weekend speelt Wernhout de lastige uitwedstrijd tegen SSW die afgelopen weekend verloren uit bij koploper OMC en dus gebrand zullen zijn om zich te revancheren.