Wernhout 1 dicht bij de winst van de 2e periode van de seizoenencup!

Beste seniorenleden van de v.v. Wernhout,

Ook dit seizoen wordt er natuurlijk gestreden om de felbegeerde ‘seizoenencup’. Het seizoen is opgedeeld in 3 perioden. Per periode is er voor het winnende team een portie van maar liefst 100 minisnacks te winnen! Dit team kan dan geen andere periode meer winnen. Wel kan het desbetreffende team nog ‘overall’winnaar worden… De ‘overall’ winnaar van het seizoen 2017/2018 wint de barbecue voor het gehele team aan het einde van het seizoen.

Wernhout 5 heeft zoals wellicht bekend de eerste periode van de seizoenencup gewonnen. Zij staan nu ook bovenaan in de 2e periode, maar wellicht is jullie bekend dat hetzelfde team geen 2 periodes in 1 seizoen kan winnen. Wel staat Wernhout 5 op pole-position voor de algehele prijs, namelijk de barbecue!

In de onderstaande stand is te zien dat Wernhout 1 enkel nog te achterhalen is door Wernhout 4. Zij zullen de resterende 2 wedstrijden moeten winnen en kunnen dan Wernhout 1 nog op doelsaldo kloppen.

Tussenstand Periode 2 (7 wedstrijden):

WDS         PT        VOOR      TEGEN

1 WERNHOUT 5                     7             16              25                 12

2 WERNHOUT 1                     7             13              20                11

3 WERNHOUT 3                    7              10              16                12

4 WERNHOUT 2                    7              6                7                  11

5 WERNHOUT 4                    5              7                 16               14

6 WERNHOUT  VR1              4             3                  7                8